Κωνσταντίνος Χατζόπουλος

Είναι απόφοιτος της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ολοκλήρωσε την ειδικότητά του στη Χειρουργική στην Αθήνα το 2008, ακολούθως έλαβε χρόνο εξειδίκευσης στην Εντατικολογία και μεταπτυχιακή πιστοποίηση στην Επείγουσα προνοσοκομειακή Ιατρική. Από το 2013 ασχολείται αποκλειστικά με τη Χειρουργική Μαστού. Έχει λάβει εκπαίδευση στην απεικονιστική παρακολούθηση του μαστού καθώς και σε επεμβατικές τεχνικές υπό υπερηχογραφική καθοδήγηση (IBUS Multimodality Breast Imaging and Image-Guided Interventions Course, 2014). Έχει συμμετάσχει σε σειρά σεμιναρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, στις ελάσσονα επεμβατικές τεχνικές στο μαστό καθώς και στην Ογκοπλαστική Χειρουργική.

Ενεργό μέλος της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας ΕΧΕ, της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας Μαστού ΕΧΕΜ και της European Society of Surgical Oncology ESSO. Είναι Αναπληρωτής Διευθυντής του κέντρου μαστού στο Μαιευτήριο ΜΗΤΕΡΑ. Το Κέντρο Μαστού αποτελεί μια άρτια στελεχωμένη ομάδα χειρουργών μαστού και συναφών ειδικοτήτων η οποία έχει να επιδείξει εξαιρετικά αποτελέσματα στην έγκαιρη διάγνωση και επιτυχή αντιμετώπιση σε όλο το εύρος των παθήσεων του μαστού.

Ο κος Χατζόπουλος Κωνσταντίνος διαθέτει εκπαιδευτικό έργο με συμμετοχή στο πρόγραμμα εκπαίδευσης των επαγγελματιών υγείας στις δεξιότητες επικοινωνίας με τον ογκολογικό ασθενή το οποίο διοργανώνεται από το Άλμα Ζωής και στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Μαιευτηρίου ΜΗΤΕΡΑ. Έχει να παρουσιάσει πλούσια κοινωνική δραστηριότητα. Είναι εθελοντής ιατρός και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. (Επιστημονική Μαστολογική Εταιρία, Ίαση, Στήριξη), ενός μη κερδοσκοπικού φορέα ο οποίος υποστηρίζει τη θεραπεία γυναικών με καρκίνο μαστού που ανήκουν σε οικονομικά και κοινωνικά ευάλωτες ομάδες.

Συμμετέχει επίσης εθελοντικά στα προγράμματα προληπτικού πληθυσμιακού ελέγχου και ως ομιλητής στο πρόγραμμα ενημέρωσης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής». Διαμένει μόνιμα στο Πόρτο Ράφτη με τη σύζυγό του και τα τρία παιδιά τους και διατηρεί Ιατρείο Μαστού στην Αθήνα, Δορυλαίου 18, πλ. Μαβίλη. Τηλέφωνα επικοινωνίας: κιν. 6976 794065, ιατρείο 210 6400655

“Είμαστε στο πλευρό κάθε γυναίκας που θα ζητήσει την βοήθειά μας”

Μέλος της ομάδας του Dr. Σαμόλη Σοφοκλή

Τμήμα Μαστού

Έγκαιρη διάγνωση & θεραπεία των παθήσεων του μαστού

Τμήμα Γονιμότητας

Βοηθάμε τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα

Αισθητική Γυναικολογία

Ενεργή σεξουαλική ζωή, χωρίς νυστέρι & πόνο